Denna dag är idag!

Denna dag börjar jag på min sopp – diet, ser jag fram emot den?

Låt mig väga både för och nackdelar gentemot varandra.

Jag kommer aldrig under den tiden jag går på denna kur i fyra veckor att kunna gå på boxen, just för att du tar ut dig så mycket och med tanke på att jag inte får i mig så mycket kolhydrater och proteiner som jag behöver under ett sådant träningspass så kommer min kropp att te sig jätte konstigt.

Promenader i vårsolen, det är ju något som alldeles för låg prioriterat just idag, promenader överhuvudtaget. Många tror att du måste prestera så extremt mycket och bra för att få den fina kroppen eller den perfekta fettbränningen i kroppen men så är det ju inte. Är du tillexempel medveten om att du bränner som mest om du tar en promenad innan din första måltid på dagen, dvs frukost.

Jag kommer inte att få tugga på exempelvis tuggummi, halstabletter, frukt eller mat. Hur sjukt känns inte det? Jag skulle ju kunna passa på att ta en piercing i tungan och bara äta flytande i två veckor (tro mig tanken slog mig) Det jag får stoppa i munnen är enbart: Sopporna, vatten och normala mängden kaffe och te. Och jag ska ut med tjejerna om tre veckor, den fyllan blir nog i stort sätt gratis.

Jag kommer att kunna göra min tatuering i sommar, den som jag länge velat ha som Lisa´s bror målade på mitt studentkort kommer äntligen att få sitta på min kropp som jag länge velat. Jag kommer även komma i mina ”smal” byxor som legat på laget i garderoben. Min kroppsdoft kommer att bli normal, med tanke på att jag är laktosintolerant så kommer kroppen att rensas från allt som inte ska vara där. Och alla vet att onödiga saker i kroppen som vi stoppar i oss gör så att man får en speciell andedräkt och speciell doft i sina kroppsvätskor.

Det jag känner är att allt kommer gå vägen, det handlar bara om att sikta in sig på sitt mål och sedan bara hålla kvar tills jag är nöjd. Men det kommer att bli tuffa fyra veckor framöver.

 

I helgen jobbade jag och det är inte det bästa att göra när du går på medicin, jag känner mig trött och sliten än idag men jag vet att kroppen kommer igen. Jag ska ge den lite belöning idag, soooooola!!

Jag var även och tog blodprov igår, och den tanten kan inte ta ett blodprov. Jag är helt blå på armen av hennes stick, och hon råkade även spilla lite blod på mina byxor. Haha jisses.

Dagen fortsätter idag och jag ska in till stan för ett möte med min kostrådgivare sen drar soppan igång, ska även träna med Susanne ikväll och det ser jag också fram emot.

 

Ha en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Sara

Awesome PEPP PÅ DIG!! :D

2009-06-11 @ 09:30:29
URL: http://saraharjunen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0