Män...

En liten uppdatering.

 

Män, ja.. jag menar dom flesta såklart men just dom jag träffat kan man skriva ”Jag är kåt och behöver dig” hur lätt låter inte det och dom nappar på det.

Efter en dag på min väns jobb så träffade jag Eddy som jag dansade nära med hela lördags natten, eller träffade är fel ordval och det bildar fel bilder men jag såg honom när jag var hos Susanne.

Han satt där i soffan på nedre våningen, drack sitt kaffe och såg på mig.

Jag vet hur jag reagerar i olika situationer och jag finner alltid ett sätt att ta mig ur dom, men just denna gjorde så att jag vart helt frusen.

 

Han har inte skickat ett sms och jag är tveksam på att han verkligen vill mer än vad han sa i lördags.

Han var full och kåt, men jag hade honom ändå runt mitt lillfinger.

 

Jag ställde mig frågan ”Bör jag skicka ett sådant sms till honom?” Men om han inte svarar eller bara skriver nej så är det ju extremt pinsamt.

Man bör våga, right?


En natt att minnas..

Låt mig berätta en härlig historia om hur en 35 års fest slutade med ett nummer till en gift man och många heta kyssar.

 

Susanne kom och hämtade mig tio i fem på lördagen, vi var ett litet gäng som skulle dit tidigare för att förbereda inför middagen.

Jag kom på en timme innan jag skulle åka att jag behövde tvätta en klänning som jag fick låna av min brors flickvän, lite sent påkommet men det är verkligen ödet.

När jag satt mig i bilen och när vi var på väg in till Solna så berättade jag att klänningen inte var riktigt torr men Susanne berättade då för mig att dom hade en bastu på jobbet som jag kunde hänge in den i.

 

Vi kom till Susannes arbetsplats där vi började plocka upp allt vi hade med oss dvs middagen och drickat.

Vi hade ställt bilen precis utanför för att slippa gå så långt med alla tunga kassar så jag och Susanne bestämde oss för att hänga upp klänningen och sedan ställa bilen i deras garage.

Vi gick in i damernas omklädningsrum och fann dörren låst från insidan, vi hörde hög musik och kände stanken av svett från män.

Vi ropade ”Hallå?” och fick fem hallå svar tillbaka, alla män satt i bastun.

”Fan vad bra att bastun redan är uppvärmd” tänkte jag och kilade in.

Vi möttes av fem män som satt nakna i bastun och hade inte en tanke på att täcka en speciell del av sin kropp, förutom en.

Vi hängde in den och tackade för oss, men varnade att vi skulle tillbaka om en timme eller två för att hämta den igen och att kolla att den är torr.

 

Vi hade ätit massor med mat och druckit en del glas vin, jag och Jennie gick runt och pratade just för att vi båda får väldigt ont i ryggen av att sitta på dom hårda stolarna vid bordet.

Vi pratade en del sex och blandade samtalen mellan himmel och jord.

Jag, Susanne och Jennie gick ner för att kolla om min klänning var torr efter tre timmar och mycket riktigt var den torr.

Och självfallet så satt några män kvar i bastun med sina könsdelar och visade ALLT!

Förutom just den mannen, och denna man som heter Eddie fick jag upp ögonen för, men dom föll lika fort när jag såg att han hade en guld ring på fingret.

 

Vi gick upp igen och skulle äta efterrätt, efter den efterrätten fick vi besök av dom killarna som suttit nere i bastun.

Dom kom upp och grattade Susanne på födelsedagen och skulle kolla vart vi skulle ut ikväll, vi bestämde oss för gamla aladdin som nu kallar sig för Le bón palais, där häger det i stort sätt bara män och kvinnor över 30 vilket jag gillar mycket eftersom att jag drar mig till äldre män.

Vi skulle möta upp killarna inne på stället bestämde vi.

Dom stannade kvar ett tag och berömde mig för den fina klänningen som dom suttit och tittat på i bastun under ett tag, Eddie den gifta mannen la sin hand på min höft och sa ”Jag letar upp dig inne på krogen”

 

Väl inne i stan fick vi stå i kö i lite mer än en timme och våra fötter var frusta som isbitar.

Men när vi väl kom in så möttes jag av en man som satt i bastun tidigare under den kvällen, juste Eddie..

Vi tog en öl och bestämde oss för att testa dansgolvet en stund.

Vi dansade i flera timmar alla som befann sig på Susannes jobb innan, men vi lessnade med tiden.

Tiden gick snabbt och jag la inte det på minnet utan befann mig där för stunden, Eddie bjöd upp mig att dansa efter att ha dansat lite vals vid baren.

Väl på dansgolvet så började all kemi mellan oss.

 

Han händer befann sig på hela min kropp, varje cm var hans.

Hans händer som smekte mina vader, ben, rumpa, midja och hals kändes som en speciell typ av heroin, jag ville bara ha mer.

Hans läppar som befann sig på min hals och som kysste de så ömt gjorde att det gick rysningar långt nere i ryggraden, hans ord som beskrev hur han ville ha mig.. på alla sätt.. på alla vis..

 

Problemet kvarstod, han var gift men hans läppar var mina för kvällen och kanske för en annan tid.. vi har varandras nummer.. vi får se om han ringer eller skickat ett sms.. Och ja, ni får veta mer när han väl hör av sig.


Trånar efter närheten.

Nu sitter jag här igen, hemma efter en lång dag av skola och jobb.

Inget jag klagar på egentligen för att jag har så underbara tanter att ta hand om och det känns skönt att jag verkligen älskar mitt arbete.

Jag får jätte mycket beröm av min chef (som jag aldrig tidigare fått av andra chefer) mina kunder älskar verkligen att jag kommer och att jag har dom där stora bruna rådjurs ögonen som får dom att smälta, kan man inte säga att jag är som gjord för detta jobb med tanterna?

 

Det hände igår, den närheten jag länge trånat efter hos honom och jag fick den på ett speciellt sätt.

När jag beskriver detta och själv läser igenom det låter det som sjukaste saken som jag länge velat ha men så är inte fallet.

Såhär är det: Det finns en kille på gymmet jag går på som jag skulle vilja kalla J, vi har länge kört boxen samma dagar och han är helt förvånad över att jag slår så hårt som tjej, visst finns det en viss stolthet i detta men vem vill ha en tjej som slår hårdare än en själv? (haha i do)

Vi har länge haft ögonen för varandra och med tiden så har känslorna börjat bubbla hos mig.

Jag fann honom på facebook (töntigt jag vet) och sen den dagen så fick jag hans nummer och hans msn.

Vi har pratat en del via msn och jag har förstått att han går igenom en jobbig tid just nu, men det han inte förstår är att jag faktiskt skulle vilja höra med och att jag verkligen skulle vilja vara med honom fast att han har denna tyngd på axlarna.

Det är bara så jag fungerar, jag vill hjälpa och se att en människa mår bra av det (finns lite ego i detta).

Han spelar alltid svårflörtad och jag hatar det, men egentligen så älskar jag att jag inte får honom direkt (jag är van vid att få det jag vill ha direkt) han låter mig kämpa och nästan jaga honom (jag gillar jakten, jag är man hahaha)

Vi har bestämt att vi ska ses privat för att lära känna varandra och prata, men detta händer ju aldrig.

Så jag kände igår att jag höll på att lessna ganska starkt, så jag slängde mig ut från klippan och hoppades på att han skulle fånga mig, vilket han gjorde i sina armar.

Hans armar omfamnade mina, även fast han var svettig och jag lika så. Så gillade jag verkligen hans närhet.

Jag vill ha mer och så fort jag får mer så ska jag berätta.


12 Januari

Du läste rätt, fröken bortskämd är tillbaka för att stanna denna gång.

Även kallad Donnan, och jag ska ha lite nya spår i denna blogg.

Allt handlar inte om sex sex och igen SEX!

Det finns en ganska stor del i oss människor som kallas för känslor och kärlek och hos många av oss så tar kärleken en ganska stor del av oss.

För min del tar den en ganska stor del, men egentligen så klarar jag mig ganska långt med bara närhet lite då och då, men vad slår egentligen den där känslan att kura ihop sig i soffan med en person man faktiskt har en del känslor för?

En man eller kvinna som kan fylla ut en sådan stor del av en, en som kan sätta ord och ett ansikte på dina känslor och kärlek.

Sen att kunna dela en så otroligt stark känsla till en annan person har en makt för sig.

 

Mitt nyårs löfte detta år bestod inte av att gå ner 10 kilo eller att jobba på min självkänsla utan att finna en man/kvinna som jag kan bli kär i.

Jag har kommit en bit på vägen då jag kommit fram till att jag långt inne har en liten klocka som tickar och den vill ha en familj.

Men till att börja med, en man som jag kan dela kärlek med.

 

Lite snusk ska dock komma fram. (hihi)

Jag har haft mitt livs bästa (sant) sex med en man som jag skulle vilka kalla Mr D.

Och själva bokstaven D står inte för ett namn utan en speciell insida som fick mig att för ögonblicket känna mig svag.

Och för första gången så misstolkades signalerna i det sexuella när Donnan skulle pröva analsex (dvs med riktig penis) men vi började med en så kallad ”Plugg”.

Han missade mina signaler och jag fick väldigt ont i min lilla (haha) rumpa.

En sak kom dock fram, jag brukar vara den som stöter ifrån mig allt när det gör ont i mig eller när jag känner mig ledsen, men när han kom emot mig för att kunna torka mina tårar och tala om hur ledsen han var för att ha missat mina signaler så omfamnade jag honom.

Jag ville ha honom nära, oh så nära.

Jag vill träffa honom igen och jag vet att han vill träffa mig igen, utan tvekan!


RSS 2.0