Andra dagen är kommen och det börjar kännas.

Den första riktiga dagen på Cambridge är kommen, började redan igår med att göra egen soppa till frukost och sedan Cambridge till lunch och middag. Det jag stör mig på med mig själv och jag vet att jag brukar vara så mör i kroppen även fast att jag äter vanlig mat, jag borde inte kört boxen igår med Susanne. Vi tröck på alla punkter och jag var helt slut efter passet. Så pass slut att jag somnade vid halv tio. Jag är öm i hela kroppen och den skriker efter något att tugga på som smakar gott.

Jag vet att jag får i mig det kroppen behöver för att klara sig med mina Cambridge soppor men hungerkänslan och smaklökarna vill ha något dom med.

 

Nu är det två timmar kvar tills jag får äta min soppa igen och jag längtar. Sopporna är egentligen inte så goda men för mig passar det med tanke på att mina smaklökar tar vad som helst just nu. Allt handlar om ett positivt tänkande och det tänker jag köra på med.

Känner mig bara trött eter träningen igår, men jag har ju även promenerat min halvtimme med mamma redan. Humöret ska upp!

 

Ska ju provköra min bil imorgon med pappa, ni ska få se den ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0